Super lækker allround kniv, som klarer alle udfordringer, Grebet er sikkert at holde om, da det er lavet af gummieret plast

299,00 DKK

Frugt og campingkniv i sort - En praktisk, lille kniv med rustfrit stålblad, træskaft og træskede.

89,00 DKK

Overlevelseskniv med 19 cm rustfrit stålblad og savtandsryg. - Skede med kompas, slibesten og fløjte (19 cm)

279,00 DKK

En kraftig kniv, med imponerende skinnende klinge med en bladtykkelse på 5 mm. På grund af det enestående bladdesign er den perfekt til taktisk brug.

289,00 DKK

Det delvist sortbelagte fuldtangblad er lavet af 440 rustfrit stål og har et tommelfingergreb. Super lækker

499,00 DKK

Med en tykkelse på 6 mm er den robuste fuldtang klinge lavet af 440 rustfrit stål og har et tommelfingergreb placeret på bagsiden.

569,00 DKK

Det fulde tangblad er lavet af 440 rustfrit stål. Håndtagsbeklædningen er lavet af elegant oliventræ. En robust skærm holder dine fingre sikre.

469,00 DKK

Den perfekte udendørs kniv til universel brug. Det fulde tangblad er lavet af 440 rustfrit stål og har en stor skærm, som holder dine hænder sikre til enhver tid

429,00 DKK

Klingen er lavet af 440 rustfrit stål. Håndtagsbeklædningen er lavet af zebratræ. En robust crossguard holder dine fingre sikre.

399,00 DKK

Denne elegante kniv har håndtags sider lavet af palisander. Mellem krydsskærm og håndtag kan du finde udsøgte dekorativ udsmykning, som gør denne kniv til et blikfang

569,00 DKK

Klingen er lavet af 71 lag Damaskus stål med et kernelag af 8CR13 MoV rustfrit stål. Håndtagsbeklædning er lavet af rodtræ med beskyttelse og stang af rustfrit stål.

999,00 DKK

Klingen er lavet af 420 rustfrit stål. Håndtagsbeklædningen er dog lavet af en kombination af valnøddetræ og ben.

549,00 DKK

En meget robust udendørs kniv af høj kvalitet lavet af Joker i Spanien.

1.099,00 DKK

En meget robust udendørs kniv af høj kvalitet lavet af Joker i Spanien. Håndtagsdækslerne er lavet af birketræ.

1.099,00 DKK

Klingen er lavet af 420 rustfrit stål; håndtaget er lavet af letmetal. Endehætten på håndtaget er aftagelig; et kompas er indsat.

209,00 DKK

Denne kniv kombinerer praktisk udendørs brug med et elegant udseende. Det titaniumbelagte klinge er lavet af 440 rustfrit stål.

279,00 DKK

Smuk jagtkniv med 10 cm klinge i rustfrit stål og træskaft. Sælges med sin læderskede.

299,00 DKK

Jagtdolk med et rustfrit stålblad på 22 cm og et træskaft. Dolk sælges med sin læderskede.

379,00 DKK

Denne taktiske kniv imponerer med sin bladtykkelse på 5 mm. Den sortbelagte klinge er lavet af 440 rustfrit stål.

249,00 DKK

Denne klassiske hærkniv kan bruges til ethvert formål: som et våben eller en udendørs kniv, til at åbne ammunitionskasser eller flasker.

429,00 DKK

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev