WithArmour Yaksha

239,00 DKK

Det 4 mm tykke Integreret klinge er lavet af rustfrit stål 440C. Grebet er pakket med en stærk sort snor, der ender i enden af grebet som en lanyard.

En super god allrounder til udendørs brug.
Det 4 mm tykke Integreret klinge er lavet af rustfrit stål 440C. Grebet er pakket med en stærk sort snor, der ender i enden af grebet som en lanyard.

Inkluderer stærk nylonskede med frontlomme og en lille ildstarter.

Rygtykkelse på kniven: ca. 4 mm
Knivlængde: ca. 110 mm
Samlet længde: ca. 225 mm
Vægt: ca. 190 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev