BlackField Agent Foldekniv

189,00 DKK

Fed lommekniv udført i et sort design. Blackfield Agent er fremstillet af let metal og har en praktisk bælteclips på bagsiden.

Blackfield Agent er en god kvalitets kniv til en rigtig god pris! Denne foldekniv er af det slankere design og byder på en masse fede detaljer der gør det svært at blive træt af at kigge på den. Udført i et fedt sort design med sin mørk belagte klinge der ses med en tydelig blodrille samt sit taktiske skæfte fremstillet i letmetal.

Klingen på Blackfield Agent er af stærkt, mørk belagt 440 rustfrit stål. Klingen låses med en liner-lock

Skæftet er fremstillet i let metal og er yderligere udhulet for at sænke vægten men stadigt bibeholde en struktur der gør foldekniven stærk. Skæftet byder derudover også på fingerhviler for at optimere det ergonomiske greb. På bagsiden finder man et praktisk bælteclips.

 

- Klingelængde: ca. 10 cm

- Vægt: ca. 170 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev