Blackfield Maverick Foldekniv

359,00 DKK

Blackfield Maverick Foldekniv er en super fed kniv designet til praktikalitet og behagligt brug. Super nem at have med at gøre og fremstillet i kvalitets materialer!

 

Blackfield Maverick Foldekniv er en super fed kniv designet til praktikalitet og behagligt brug. Super nem at have med at gøre og fremstillet i kvalitets materialer! 

Klingen er fremstillet i 440 rustfrit stål og åbnes utroligt let grundet tommelfingerstøtterne. Klingen er sort coatet og står super flot i sit Tanto design. Klingen er delvis savtakket på æggen og låses med en liner-lock.

Skæftet er fremstillet i stærkt og robust G10 hvor overfladen er ru med store fingerfordybninger der resultere i et sikkert og ergonomisk greb. Flipperen fungere perfekt som ekstra sikkerhed for fingrene. På bunden af skæftet finder man et øje til montering af gribesnor og på bagsiden er et praktisk bælteclips.

 

- Klingelængde: 9 cm


- Vægt: ca. 230 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev