Blackfield Military Line Grenade Foldekniv

339,00 DKK

Blackfield Military Line Grenade Foldekniv er en taktisk militær kniv. Fantastisk pasform, ergonomisk hold og fremstillet af kvalitets materialer!

 

Blackfield Military Line Grenade Foldekniv er en æstetisk taktisk foldekniv der byder på mange praktiske egenskaber. Det taktiske design med sammenspillet af desert militær camouflage gør denne foldekniv eftertragtet til nichebrug. Foldekniven i sig selv er designet til at excellere ved hård praktisk brug og er en sikker sidemakker i alle situationer!

Klingen er fremstillet af stærkt 440 rustfrit stål og står flot med sin camouflage overflade! Klingen er udstyret med en semi dyb blodrille samt riller på klingeryggen for at sikre et skridsikkert greb til tommelen. Klingen har en fjeder assisteret åbnings hjælp hvilket gør kniven let at åbne, selv med tykke handsker og låses med en liner-lock.

Skæftet er fremstillet i let metal og sikre at denne taktiske foldekniv er let, trods sin hårdførhed. Skæftets gribeflader er knubbet og giver derfor et stærkt greb. På bunden af skæftet finder man et øje til montering af gribesnor samt en praktisk glasknuser.

 

- Bladlængde: 9,5 cm

- Totallængde: 21 cm

- Vægt: 225 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev