Blackfield Military Line Titan Foldekniv

289,00 DKK

Super lækkert værktøj - Klinge fremstillet af titaniumsbelagt 440 rustfrit stål. Super fed taktisk lommekniv!

Blackfield Military Line Titan er en utroligt fed foldekniv. Det taktiske design samt det gode samspil mellem titanium og militær tan farverne gør denne kniv virkelig fed at have med sig på eventyr. Trods sine hårdkogte og rå linjer byder denne taktiske militær kniv på en utroligt ergonomisk oplevelse ved brug og de stærke, hårdføre materiale resultere i at man altid kan regne med denne følgesvend uanset opgaven!

Den titaniums belagte klinge er fremstillet i 440 rustfrit stål og er designet med det fede Tanto snit. Klingen har to vandrette blodriller, et delvis savtakket æg samt riller på klingeryggen der giver et optimalt, sikkert hold med tommelen ved brug. Klinen låses med en liner-lock.

Skæftet er fremstillet af nylon-fiber, et utroligt let og stærkt materiale. På toppen af skæfteryggen er der også riller til tommelen. På bunden af skæftet finder man et øje til montering af gribesnor. Skæftet har store fordybninger til fingrene der sikre et godt, stærkt greb. På bagsiden finder man et praktisk bælteclips.

 

- Klingelængde: 9 cm

- Totallængde: 21 cm

- Vægt: ca. 160 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev
spacer