BlackField Night gear

239,00 DKK

Det lige tanto look gør NIGHT GEAR til en særlig stabil kniv. Halvdelen af den 440 rustfrie stålklinge er savtakket.

Det lige tanto look gør NIGHT GEAR til en særlig stabil kniv. Halvdelen af den 440 rustfrie stålklinge er savtakket.

Den kraftfulde flipper fungerer som beskyttelse og forhindrer hånden i at glide ned på klingen under brug, og kan let betjenes selv med handsker. Takket være tommelfingerstøtten og fingerrillerne ligger det belagte letmetalhåndtag sikkert i hånden.

Ud over bælteclipsen er kniven også udstyret med en glasknuser og en bælteskærer.

Klingelængde: ca. 95 mm
Vægt: ca. 195 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev