Crossfire

339,00 DKK

En særlig kraftig redningskniv med beskyttelse mod utilsigtet åbning af bladet. Håndtaget er lavet af letmetal og er udstyret med bælteklipper, glasknuser og bælteclips.

En særlig kraftig redningskniv med beskyttelse mod utilsigtet åbning af bladet. Den sortbelagte klinge er lavet af 440 rustfrit stål og låses sikkert med en liner-lock. Håndtaget er lavet af letmetal og er udstyret med bælteklipper, glasknuser og bælteclips.

Bladlængde 100 mm
Vægt 190 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev