WithArmour Torpedo Foldekniv

339,00 DKK

Witharmour Torpedo Foldekniv er elegant og taktisk på samme tid. Utroligt hårdfør og fed Foldekniv.

Witharmour Torpedo Foldekniv er elegant og taktisk på samme tid. Klingen er fremstillet af kvalitets 440C stål fæstnet til skæftet med kuglelejer, hvilket gør det muligt for klingen at bevæge sig særligt jævnt hvilket resultere i en følelse af kvalitet og følelsen af at kniven er designet med øje for kvalitet!

Kniven er også udstyret med en liner-lock.

Skæfte siderne er fremstillet i hårdfør G10.

For enden af ​​håndtaget er der et øje til en snor.

 

-Bladlængde: 8,5 cm

- Vægt: 155 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev