Ninja stjerner

59,00 DKK

Sæt med 3 stk ninja stjerner i holdbar gummi. Ideel vægt til træning af kasteskills

Et sæt med tre gummininja-stjerner, der er perfekte til din ninja-træning, mens du reducerer skadesniveauet for dig, din træningspartner. Motiver inkluderer en fire spidstjerne, en otte spidstjerne og en firspids bølgestjerne. Hver stjerne har en gylden drage med to stjerner samt japansk skrift. Gummistjerner er en ideel vægt til at kaste. 

Hård, støbt gummi

Flotte mønstre med drager og japanske tegn

Reducerer risiko for skader

Ideel vægt til at træne dine kasteskills

Hygiejnisk - let at tørre af før og efter træning

Diameter 10 cm

 

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev