Bleach - Long katana of Ichigo

2.499,00 DKK

Høj kvalitet, håndlavet, ekstra lang Full Tang Katana - replika af Zangetsu-sværdet.

Høj kvalitet, håndlavet, ekstra lang Full Tang Katana - replika af Zangetsu-sværdet

- Længde: +/- 142 cm
- Materiale: Sort 1050 højkulstofstål klinge
- Specialfremstillet, ekstra langt sværd
- Luksus udstillingsboks i træ medfølger

Vores omhyggeligt udformede ægte sværd er inspireret af Ichigos katana, inklusive det høje kulstofstålblad (toshin) og dets ikoniske beskyttelsesform (tsuba). Denne funktionelle metalkopi er 142 cm (56 tommer) lang og kommer med en træskede (saya). Den slebne, holdbare klinge er mono-hærdet og i stand til at modstå kraftige stød, hvilket gør denne Ichigo katana til et funktionelt, kampklar våben. Ind imellem trænings- eller frugtninja-sessioner er dette samurai-sværd også et fantastisk tilbehør til hjemmet eller cosplay-fotoshoot.

Baggrund af Ichigo's Sword
Ichigo Kurosaki er en menneskelig shinigami hybrid soul reaper og hovedpersonen i anime- og mangaserien Bleach. Som et menneske med shinigami-kræfter anses Ichigo for at være ekstremt speciel, hvilket gav ham den sjældent brugte titel "Substitute Shinigami". Ichigo, der oprindeligt blev rekrutteret af sjælehøsteren Rukia for at beskytte sin hjemby mod korrupte sjæle kendt som Hollows, bruger sin overmenneskelige åndelige styrke (hans sjæl), repræsenteret ved sit Zanpakuto-sværd "Zangetsu" til at kæmpe for retfærdighed. Over for mange udfordringer under sine eventyr frigiver Ichigo stigende mængder spirituel energi og giver sit sværd endnu mere kraft til at danne Bankai: Tensa Zangetsu (Endelig udgivelse: Heaven Chain Slaying Moon).

Dette Ichigo Bankai-sværd er i stand til at udføre en forbedret Getsuga Tensho, en ekstremt kraftfuld teknik, der er yderst destruktiv og skaber skader i stor skala. Denne Ichigo Bankai anses for at være så farlig, at Yhwach (kejser af Wandenreich) prioriterer at bryde den aktiverede Bankai med det samme. Tensa Zangetsu er et stort sort katana-sværd (nodachi) med kæder, der repræsenterer Yhwachs resterende indflydelse på Tensa.

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev