Pusterør 112cm

Populær
129,00 DKK

Dette pusterør har en samlet længde på ca 112cm kan nemt skilles ad i to dele og kan dermed transporteres optimalt eller bruges som et mindre pusterør

At beskæftige sig med pusterør er ikke kun en spændende fritidsaktivitet, det fremmer også din præcision og koncentration. Dette pusterør har en samlet længde på ca 112cm kan nemt skilles ad i to dele og kan dermed transporteres optimalt eller bruges som et mindre pusterør
Den er lavet af aluminium og er derfor let. Med håndtaget af skumgummi ligger blæserøret meget behageligt i hånden. Pusterøret leveres med 12 nålepile og en pileholder.

Bemærk venligst: jo længere blæserøret er, jo hurtigere og længere flyver projektilet. Med et blæserør på 44 tommer kan man forvente projektilhastigheder på omkring 70 meter i sekundet og en omtrentlig rækkevidde på 40 meter.

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev