Octagonal Sai

279,00 DKK

Sai er et asiatisk våben i form af en trekant, det gør det muligt både at forsvare effektivt ved at blokere modstanderens våben. Denne Sai er lidt større og tykkere end en normal Sai for at øge styrken.

Sai er et asiatisk våben i form af en trekant, det gør det muligt både at forsvare effektivt ved at blokere modstanderens våben og at angribe med et af de tre punkter.

Denne Sai er lidt større og tykkere end en normal Sai for at øge styrken.

 

sælges som sæt.

Længde: 54 cm
Bredde: 17 cm
Stamtykkelse: Cirka 2 cm
Håndtagstykkelse: Ca. 3,3 cm
Vægt: Ca. 400 g pr. Par

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev