Devil May Cry

1.199,00 DKK

Replika af Sword of Dante fra spillet Devil May Cry. Super flot sværd, der pynter i enhver samling.

Lige ud af storfilmen "Devil May Cry"-videospilserien kommer det truende "Demon Rebellion"-sværd til live med denne kolossale kopiversion! Dette omhyggelige reproduktionssværd er dristigt indrettet og fejlfrit udformet og er et syn at se. Ingen vil gå glip af dette iøjnefaldende sværddyr, især når det fremvises med den medfølgende udstillingsplade i træ. Den støbte metalbeskytter er sammensat af et hornet kranium flankeret af lårbensknogler og voldsomme ribkanter, og er særligt ildevarslende, endda direkte uhyggelig. En tyrannisk krone med spidser dækker det sorte stålhåndtag, hvilket giver en passende mørk finish til dette djævelske displaysværd.

- Replika af Sword of Dante fra spillet Devil May Cry
- Længde: +/-137 cm
- Materiale: Metal
- Ikke skarptslebet

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev