NoBullets har et kæmpe sortiment i alle slags sværd typer der kan fåes i både deko sværd / replica sværd og ægte sværd.

En del af vores træningsvåben er fra egen fremstilling.

 

Denne Bokken er lavet af polypropylen, som er meget stærkt. 100cm og vægt på 575gram. Ideelt til træning 

449,00 DKK

Den sortbelagte klinge er lavet af 420 rustfrit stål. Håndtaget er pakket ind med læderskiver. Nylonskede medfølger.

399,00 DKK

Rapier Napoleon - Dekorativt sværd med en klinge lavet af støbt metal.

119,00 DKK

Klingen er lavet af rustfrit stål. Samlet længde 19 cm

49,00 DKK

Tag en utrolig rejse ind i Shinigami-verdenen og oplev den frygtindgydende styrke af Nozarashi - Zaraki Kenpachis ikoniske zanpakuto fra den episke anime-serie Bleach! Forkæl dig selv med en legendarisk replika-katana der med garanti sætter gang i samtalen om den utrolige fortælling.

379,00 DKK

Super flot træ bokken - 75cm blad, 100cm i alt. lavet i gode materialer

Drøm dig ind i Naruto-universet med vores storslåede replica af Kusanagi, det legendariske katana, der hører til Sasuke fra den elskede anime-serie. Når du oplever dette vidunder, vil tiden stå stille, og du vil forstå, at du ikke kun har fået et sværd - du har grebet fat i sjælen af en helt.

319,00 DKK

Flot bokken i hvid eg - vælg mellem 2 størrelser

El Cid (Rodrigo Díaz de Vivar) var en ridder i det 11. århundrede og blev en spansk nationalhelt.

259,00 DKK

Denne kavaleri sabel blev brugt i den amerikanske borgerkrig, der brød ud i 1861.

489,00 DKK

Miniature sværd romersk - Klingen er lavet af rustfrit stål.

49,00 DKK

Bokken er et japansk træsværd, der tager størrelsen og formen af Katana. Det kan bruges med beskyttelsen (Tsuba), der beskytter hænderne eller uden beskyttelsen.

519,00 DKK

Smukt formet af kulstofstål og indhyllet i en dyb sortlakeret saya af træ. Med Wado Ichi Monji, kan du blive ejer af den fysiske manifestation af elegance, ære og respekt. Tilføj dette udsøgte sværd til din samling og vær en del af den tidløse tradition og æstetik, som samuraikulturen repræsenterer

449,00 DKK

Den sortbelagte klinge er lavet af 420 rustfrit stål. Grebet af gummieret plast ligger sikkert i hånden på grund af den stærke fingerrille og tommelfingerstøtte.

349,00 DKK

Håndtaget har sorte fløjlsindlæg, skeden er beklædt med syntetisk læder og klingen er lavet af 420 rustfrit stål.

329,00 DKK

Løvehovedsabel kort - Håndtagsdelene er lavet af messing med læderindpakning.

599,00 DKK

Miniature sværd Roland - Klingen er lavet af rustfrit stål.

49,00 DKK

Tag en rejse tilbage i tiden med vores utrolige Sandai Kitetsu replica - en tro kopi af det berømte katana fra anime-serien "One Piece". Dette ikoniske sværd har en mørk og mystisk historie, der vil fange din fantasi og gøre dig til en ægte samurai i dit eget hjem.

449,00 DKK

Miniature sværd - Klingen er lavet af rustfrit stål.

 

49,00 DKK

Det korte sværd er et dekorativt sværd og et must have for fans af middelalderen. Klingen er lavet af 420 rustfrit stål.

439,00 DKK

Nobullets sværd

 

Hos Nobullets er vi stolte af at præsentere vores interessante og imponerende udvalg af alt fra berømte sværd til specielle og unikke sværd.

Herunder finder du bl.a. et stort udvalg af de populære dødelige, præcisions våben, nemlig de japanske sværd - Katana - som mange nok bedst kender som et ninja sværd selvom det hyppigst var brugt af de Japanske samuraier.

Vi tilbyder også et bredt udvalg af spændene replica sværd af mange af de velkendte historiske sværd!

Er du mere praktisk anlagt og søger højkvalitets, brugbare macheter eller sabler til krævende og hårdfører aktiviteter? Så kan du roligt læne dig tilbage og gå på jagt i et flot sortiment af disse også! 
 

Finder du ikke lige det du søger, så smid en mail. Så skal vi prøve at hjælpe med at finde det helt rigtige.

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev