Her finder du Nobullets flotte sortiment af unikke, fede og detaljeret, kvalitets skjolde.

Black Auxiliary Shield er et halvt buet skjold taget fra den antikke verden af ​​romerske legionærer. Tag dit ovale skjold op og forbered dig på at kæmpe ved siden af ​​dine medsoldater.

999,00 DKK

Et halvt buet drageskjold inspireret af normannere fra 10. til 12. århundrede. Perfekt i hænderne på en frygtløs korsfarer eller endda en trofast præst.

 

1.269,00 DKK

Buckler er et alsidigt rundt latexskjold, inspireret af dygtige sværdkæmpere gennem historien. Dette 40 cm skjold har et neutralt design, der passer til mange karaktertyper.

629,00 DKK

Stort Crusader Shield er et halvt buet, drageskjold inspireret af normannere fra 10. til 12. århundrede. 90x60 cm.

1.179,00 DKK

Crusader Shield er et halvt buet, drageskjold inspireret af normannere fra 10. til 12. århundrede. 70x50 cm.

Drow skjold er et stort skjold inspireret af varmeskærme brugt til stød i det 15. århundrede. Mange flotte detaljer. 90x60cm

1.269,00 DKK

Elf Skjold er et stort 120 cm langt skjold inspireret af historiske drage- og tårnskjolde.

1.089,00 DKK

Fencing Buckler er let og manøvrerbar i kamp, og kombineret med et sværd eller en rapier er det et simpelt, men effektivt våben.

Footman Tower Shield er et kiteformet latexskjold, der oprindeligt er inspireret af grækerne. Dette skjold er lavet med en håndmalet træfarve og dekorativ metalrand

1.269,00 DKK

Tower Shield er et kiteformet latexskjold, der oprindeligt er inspireret af grækerne. Stort skjold på 120x60cm !

1.459,00 DKK

Gobbo Shield er et let, fladt latexskjold med detaljer i træ og stål. Ø55cm. 1300 gram.

819,00 DKK

Flot klassisk skjold, som kan bruges allround - inspireret af vikinger. Diameter 60 cm.

729,00 DKK

Sewer shield er designet til at ligne et brønddæksel og er et super fedt og anderledes skjold på slagmarken!

719,00 DKK

Lion Shield er et halvt buet, drageskjold inspireret af normannere fra 10. til 12. århundrede. Afsluttet med et smukt detaljeret laserskåret heraldikmønster.

1.089,00 DKK

Lavet af slidstærkt skum med lukket celle og overtrukket med latex, dette skjold er mere end klar til LARP-kamp. Skulptureret og håndmalet med realistiske detaljer som ridser og indhak.

1.269,00 DKK

Ork Waanaz Shield er et rustikt latexskjold designet til at være en del af Orc-samlingen. Dette skjold er håndmalet og modelleret til at ligne planker af træ.

899,00 DKK

Reinforced Tower skjold er et langt rektangulært formet latexskjold inspireret af scutumskjoldet og det antikke Roms militære taktik

1.959,00 DKK

Buckler er et lille, alsidigt latexskjold inspireret af dygtige sværdkæmpere gennem historien. Denne 36 cm runde skjold har et neutralt design, der passer til mange karaktertyper.

Kite Shield er et halvt buet, drageskjold inspireret af normannere fra 10. til 12. århundrede. Med en trætekstur, passer dette skjold perfekt i hænderne på en eventyrer eller infanterist.

RFB Large Shield er et halvt buet, drageskjold inspireret af soldater fra 10. til 12. århundrede. Dette 99 cm lange skjold er håndmalet.

Hvorfor Vælge Et Rollespils Skjold?

 

En god defensiv kan være lige så godt som en god offensiv. At trætte en modstanders resurser med gode defensive evner kan være utroligt vigtigt for udfaldet af en kamp. Her viser rollespils skjoldet sit fulde potentiale! Skjoldet er nemlig en vidunderlig livline under kampene ved frontlinjen.

Udover det er skjoldet også æstetisk komplimenterende, de flotte og detaljeret, kvalitets, rollespils skjolde du finder i Nobullets sortiment er en perfekt genstand at skabe et fedt karakteristisk look omkring og bære med sig et kæmpe personligt udtryk!   

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev