Flot Wushu sværd med let flexibel klinge (Pu Tong Jian) vælg mellem 70 og 90cm klinge.

Dette imponerende sværd, håndlavet af GuJianXuan Forge, er en hyldest til kinesisk kultur. Med et "Hajhud" effekt hvid skede og dekorative detaljer i Zamak-zink, forener det æstetik og funktionalitet perfekt.

899,00 DKK

Lækkert sværd på 102cm, fremstillet i 1040 kulstofstål. Utrolig flot gave til f.eks. dangradueringer

779,00 DKK

Dette elegant designede sværd, med en klinge gravet med sky-mønster, er en kulturel skat. Skabt af GuJianXuan Forge, fremhæver det kinesisk håndværk og æstetik, ideel til samling og ceremonielle formål.

1.099,00 DKK

Dette imponerende sværd, skabt af GuJianXuan Forge, forener æstetik og styrke. Med en sort lakeret skede, forgyldte mønstre og indgraverede fønixfugle på beskytteren, er det et mesterværk af elegance og symbolik.

849,00 DKK

Super specielt sværd, man ikke ser så tit. Sort klinge med guld udsmykning.

949,00 DKK

Dette sværd, fremstillet af GuJianXuan Forge, forener æstetik og håndværk. Med en sort skede, guldornamenter og en stiv, usleben klinge af medium carbon steel, er det en symbolsk og smuk tilføjelse til enhver samling.

999,00 DKK

Dette lette bredsværd, lavet af rustfrit stål, kombinerer smidighed med styrke. Med en lakeret skede og autentiske detaljer er det ideelt til traditionelle former for Wushu-træning. Tilgængelig i 7 størrelser, inklusive skede.

1.099,00 DKK

Flot Shen Long traditionel Jiangshi sværd, udført med mange smukke detaljer og udsmykninger. Fremstillet i holdbare kvalitets materialer.

Kan fås i 7 forskellige størrelser.

1.499,00 DKK

Dette imponerende sværd kombinerer førsteklasses laminerede stål med en stiv og skarp klinge. Med en elegant Damaskus mønster og en harmonisk balance er det et højdepunkt i enhver samling.

8.999,00 DKK

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev