Nobullets er din Katana forhandler! Tag et dyk ned i Nobullets flotte sortiment af højkvalitets Katana som også af mange er kendt som Samuraisværd.

Vi har ikke alle Katana på siden! Søger du noget specielt, så smid en mail med dine ønsker. Så prøver vi at finde det helt rigtige til dig.

Hos Nobullets.dk sigter vi efter at blive Danmarks største forhandler af Samuraisværd og målet er inden for kort rækkevidde. Der vil fortsat komme nye Samuraisværd under denne kategori på ugentligt basis. Så husk at kom ind i ny og næ og oplev vores endnu voksende udvalg af Samuraisværd!  

Dette er Nozarashi-sværdet, som bruges af Kenpachi Zaraki i anime'en "Bleach".

379,00 DKK

Smuk Katana i carbon stål med håndtag i træ inkl. træskede.

299,00 DKK

Flot Katana til en skarp pris - Klingen er lavet af kulstofstål. Den sortlakerede saya er lavet af træ.

399,00 DKK

Sandai Kitetsu Katana - Rigtig flot Katana til meget stærk pris. Perfekt gave til cermonier mm.

419,00 DKK

Billig of dekorativ katana - perfekt til gave/cermomier

399,00 DKK

Dette er en replica af sværdet af Giyu Tomioka, våbenpartneren til Tanjiro Kamado, som er hovedpersonen i anime'en "Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba".

439,00 DKK

Katana white flower - Klingen er lavet af kulstofstål. Skeden udført i træ.

469,00 DKK

Flot prisvenlig katana. Klingen er lavet af kulstofstål, og Saya/skede i træ.

439,00 DKK

Replika sværd fra anime-serien One Piece. Kikoku (oversættelse "Demon Wail") er Trafalgar Law's sværd.

469,00 DKK

Flot Katana i Kulstofstål. Fine detaljer og til en stærk pris

475,00 DKK

Rin Okumura er hovedpersonen i den berømte anime "Blue Exorcist". Dette er en replika af hans Katana. Klingen er lavet af kulstofstål. Med dekoreret saya.

479,00 DKK

Samurai sæt sort/hvid inklusiv katana, wakizashi og træstativ.

619,00 DKK

Flot Katana lavet i begrænset antal. Billig must have i samlingen.

429,00 DKK

Katanaen er baseret på Hattori Hanso, sværdet fra Kill Bill filmene af Quentin Tarantino.

569,00 DKK

Dette er den bedste version af The Bride's Hattori Hanzo Sword fra filmen Kill Bill. Denne funktionelle katana har ikke skarpslebet klinge. 

589,00 DKK

Dette er sværdet til YoRHa No.2 Type B (forkortet 2B) fra spillet NieR: Automata. Hun er en af de to spilbare hovedpersoner.

589,00 DKK

Flot dekorativt Samurai sæt med Katana, Wakizashi og Tanto. Klingerne er i kulstofstål, og skederne i træ. Holder medfølger.

799,00 DKK

Katana Iaito, Samurai - ikke slebet skarpt. Perfekt til gave/cermoni

929,00 DKK

Flot sæt med Katana, Wakizashi og træstativ. Klinge i kulstofstål, Musashi Tsuba og træskeder.

 

899,00 DKK

Super flot og dekorativt sæt bestående af katana, wakizashi, tanto og træstativ.

799,00 DKK

Kort om Katana historie

 

Samuraisværdet - Katana (刀) er et traditionelt Japansk sværd båret af feudale, Japans Samuraier, og er af mange set, som et af de bedste sværd i verdens historien.
De smukke Katana sværd er konstrueret med en enægget, slank, utrolig stærk og skarp klinge. Håndgrebet fremstillet til brug af 2 hænder, oftest lavet i et smukt design, der smeltede sammen med skeden, der oftest var lavet med flotte ornamenter og designs.

Katana i de Japanske samfundsklasser blev båret sammen med en kortere version kaldet Wakizashi (脇差), og kombinationen blev dermed Daisho (大小)

Den originale Japanske smedeteknik var en krævende og ressource drænende opgave. Det udvundede stål, der gjorde Katana så ufattelig skarp, som det var, blev udvundet af det Japanske jern-sand. Og ved at lage jern-sandet og brændende fyrretræskul, skabte man et varieret indhold af kulstof.
Herefter blev det Japanske stål så foldet op til 16 gange, for at styrke det endelige sværd, der resulterede i op til 60.000 individuelle lag.
Inden afkøling af sværdet, blev striber af ler lagt på sværdet, så afkølingen i vand blev fordelt i grader, således at midten af sværdet blev blødere for at mindske porøsitet, og ægget hårdt for at sikre maksimal skarphed.

 

Nobullets Katana

 

Selvom Katana ikke i dag har bibeholdt den originale fremstillingsmetode, er det stadigt et virkeligt effektivt og spændende våben, der er utroligt tilfredsstillende at træne med, eller kigge på som samler objekt. Dette syntes vi også hos Nobullets, og tilbyder derfor både enkelte ægte Katana, samt Katana sæt med tilhørende Wakizashi og/eller Tanto.

Katana er et våben, der er en virkelig god gave til både specielle ceremoni events og til den person, der ville sætte pris på det smukke, velkendte design i privaten! 

 

Vedligeholdelse af Katana / Rensning af Katana

 

Katana'en er et utroligt smukt, men farligt våben - ligesom rosen med torne, skal man være forsigtig ved håndtering. Men i begge tilfælde er det vigtig med vedligeholdelse, for at opnå det bedste resultat i længst tid, og med en kvalitets Katana kan den rigtige vedligeholdelse resultere i en partner for livstid.

NoBullets har derfor sammensat en nem og ligetil guide til rens og vedligeholdelse af din Katana, så du sikre at din kompagnon lever det bedste liv!

Tips & Tricks før du begynder:
- Katana er et kompliceret våben, der opnår sit fulde potentiale under de rigtige forhold. De er ret modtagelige for rust, hvis håndtering og opbevaring ikke er tilstrækkelig - dette er dog ikke en grund til at være bange for, at din Katana ruster væk - der skal dog bare så vidt muligt sørges for, at sværdet er opbevaret køligt og så tørt som muligt, da opbevaring uden rens i længere tid i fugtige forhold kan resultere i rustplamager.

- Klingen på en Katana er ekstremt skarp, og er i sin tid opfundet og fremstillet til brug i kamp. Ironisk nok er det dog ikke en god ide, at have nogen som helst form for kontakt med klingen, og den bør renses hurtigst muligt efter kontakt, da de naturlige olier på din hud indeholder syrer, der ligeledes kan resultere i rust de berørte steder. Dette gælder også efter praktisk brug - olier og andre syrer i naturen skader klingen i længden.

- Selv uden brug af din Katana, er det anbefalet at lave en let rensning ca. 1 gang om måneden for optimal vedligeholdelse.

- Et ordenligt rense kit er essentielt for en perfekt rensning af Katana, Wakizashi & Tanto, og her har Nobullets selvfølgelig også din ryg. Her er et link til et lækkert vedligeholdelses kit til Katana, Wakizashi & Tanto - Katana Vedligeholdelses Kit
!Linket åbner i et nyt vindue!

Når det så er sagt, så lad os komme til den egentlige enkelte rensning af din Katana!

Step 1 - Find dig et rent og tørt sted og træk Katana ud af skeden. Gør det således, at du trækker skeden fra sværdet, og husk at have dit vedligeholdelses kit klar.

Step 2 - Tør klingen af for skidt og snavs med det medfølgende rispapir - kvalitets klud uden tilsatte parfumer eller kemikalier kan også bruges. Tør fra bund mod spids.

Step 3 - Bank let på siderne samt ryggen af klingen med pulverbolden - der burde da kunne ses en let hinde af pulver på bladet. Bolden indeholder masser af pulver, så vær ikke bange for at løbe tør.

Step 4 - Tør pulveret af med et nyt, rent stykke rispapir til klingen fremstår uden pulver - brug samme metode som i step 1.

Step 5 - Dryp den medfølgende kvalitets olie på et nyt stykke rispapir og påfør på klingen - brug endelig ikke for meget. En lille mængde rækker langt, og sparer dig i sidste ende penge. Brug igen samme metode som i step 1.

Tillykke! Du har nu lavet en nem og let rensning af din Katana, og er den er igen klar til at returneres i skeden, nænsomt for ikke at skære og skade indersiden af skeden.

Har du brug for at se tingene visuelt? Ingen problem! Her er en video, der viser fremgangsmetoden. Vær dog opmærksom på at videoen er på engelsk.

 

Køb af Katana kræver våbentilladelse

 

Skarpslebne våben med en klinge der overstiger 12 cm kræver en våbentilladelse fra Politiet, hvilket er noget Nobullets tager ganske seriøst. Ønsker du derfor et skarpslebent Katana, skal en gyldig våbentilladelse fremvises ved køb. Ønskes det, kan du med dette direkte link ansøge om våbentilladelse ANSØG OM VÅBENTILLADELSE her.

 

Har du nogen spørgsmål eller er der noget specifikt du søger? Så hører vi hjertens gerne fra dig på mail: info@nobullets.dk

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev