Klassisk Katana

449,00 DKK

Forfør dine gæster med en unik og majestætisk katana - en sand legende! Vævet af historiens tråde, er dette sværd mere end bare en dekorativ skat; det er en portal til episke eventyr og uforglemmelige ceremonier.

Træd ind i den ærefrygtindgydende verden af japansk samuraihistorie med vores klassiske katana. Dette sværd er ikke kun et kunstværk, men en hyldest til de legendariske samuraikrigere, hvis styrke og dyd er indgraveret i tidens evighed.

Med en tidløs blanding af historie og æstetik vil dette katana tage dig tilbage til æraen af de ædle krigere. Sværdets skærende klinge og præcise balance er som en fortælling om samuraikrigere, der udviser både styrke og ynde i deres bevægelser.

Skeden, udsmykket med flotte sorte og hvide detaljer, er som en monokrom kunstværk, der symboliserer harmoni og balancen mellem lys og mørke. Disse raffinerede elementer forstærker sværdets skønhed og giver det en autentisk følelse af japansk sværdkunst.

Dette klassiske katana er udelukkende designet til udstillingsformål og vil være en fornem tilføjelse til enhver samling. Oplev den majestætiske følelse af at være en samurai og berig dit hjem med dette bemærkelsesværdige mesterværk. Gå på opdagelse i samuraihistoriens ære og dygtighed og gør dette katana til det centrale element i din samuraiinspirerede udstilling. Tag del i den tidløse legende med vores klassiske katana og lad det være en stolt påmindelse om den ædle samuraikultur i dit hjem.

 

Produktdetaljer

  • Bladmateriale: Kulstofstål
  • Håndtag Materiale: Træ / Imiteret rokkeskind
  • Skede: Træ
  • Håndtagslængde: 27,5 cm
  • Bladlængde: 69 cm
  • Totallængde (uden kappe): 97 cm
  • Totallængde (med kappe): 102 cm
  • Vægt (uden kappe): 700 g

Bemærk: Køb af dette våben kræver Blankvåbentilladelse - vi hjælper gerne så du nemt og bekvemt kan berige dit hjem med dette mesterværk, der udstråler ægte ære og respekt. Tag del i den tidløse legende og lad dette klassiske katana være en stolt repræsentant for den ædle samuraikultur i dit hjem.

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev