Nobullets har Danmarks bedste udvalg i Nunchaku! Det kommer løbende nye til samlingen :-)

Smid en mail hvis du søger en helt speciel Nunchaku, så skal vi prøve at hjælpe med at finde den.

introducer dine børn eller begyndere til den spændende verden af kampsport med vores Skum Nunchaku - Sikkerhed og sjov kombineret med et flot guld motiv af en drage! Perfekt til børn og begyndere!

God skum nunchaku med kæde - 30cm  - 210gram - Træn som Bruce Lee :)

199,00 DKK

Let nunchaku, sektioner lavet af skum og  med kæde.  Seneste design af nunchaku til børn

249,00 DKK

Relativt let skum Nunchaku 185 g. Denne model er rettet mod folk på et begynderniveau, der ønsker at træne med en skumnunchaku, før de går til hård model nunchaku.

249,00 DKK

Let nunchaku, sektion lavet med skum og med en kæde. Forskellige farver til rådighed og gyldent drage mønster. Kort model

Oplev elegance og sikkerhed i ét med vores 2-farvede skum Nunchaku med et fortryllende gulddragemotiv! Vælg mellem gul og rød.

Let nunchaku med skumdel og forbindelse med to snore, gul med Bruce Lee-illustration. Ideel til træning og samlere.

249,00 DKK

Let nunchaku, sektioner lavet af skum og fuget med dobbelt reb. Flere tilgængelige farver og gyldent drage mønster. Det rigtige valg for begyndere og børn.

Super lækker Nunchaku med kæde - udført i EVA-skum for god beskyttelse, men også godt greb

Flot Nunchaku med sjovt dragedesign - udført i træ med rillet håndtag, for perfekt greb

249,00 DKK

Top nunchaku fra Kansa - Kansa er et berømt Nunchaku-mærke i Kina. Dette er en model med træsektioner omviklet med skum til beskyttelse, 

Flot Rattan Nunchaku i gode materialer, 280 gram - længde på skaft ca. 30cm

349,00 DKK

Kvalitets nunchaku til rutineret brugere. perfekt stiv nunchaku, tung og traditionel fra Kansa. 480g

349,00 DKK

Nunchaku træ/reb ottekantet natur. ca. 30cm stave, Reb ca. 16cm.

179,00 DKK

Flot Nunchaku i sort lakeret træ med gule detaljer. Ligger super godt i hånden, og materialerne er i orden.

299,00 DKK

Nunchaku med træhåndtag, det rigtige valg til avancerede dygtige udøvere, der ønsker at træne med en perfekt stiv nunchaku, tung og traditionel.

249,00 DKK

Kvalitets 8 kantet nunchaku lavet af to ottekantede stykker træ (8 sider) holdt sammen med en stålkæde.

449,00 DKK

Super flot nunchaku med motiv af film & martial arts legenden Bruce Lee - Must have for alle fans!

349,00 DKK

Lavet af Wenge-træ, samlet længde 65cm, hver træsektion ca.30cm - Model med træhåndtag forbundet med et flettet reb.

349,00 DKK

Denne nunchaku er lavet af naturligt træ med en ottekantet form. Oplev vores store udvalg af nunchakus til din træning! Super flot model.

249,00 DKK

Nunchucks (korrekt kaldet nunchaku) er et af, hvis ikke det mest, ikoniske kampsportsvåben. Bare det at nævne ordet bringer billeder op af Bruce Lee eller Michaelangelo fra Ninja Turtle. En del af grunden til, at det er så genkendeligt, er, at de er så... mærkelige. Fysisk er det et simpelt våben. Et par symmetriske  pinde med enten en snor  eller kæde, der forbinder dem.

Det kræver mange timers øvelse, for at beherske dette våben på mester niveau.

 

Kort Om Nunchaku Historie

 

Nuchaku er et traditionelt Japansk våben der i sin tid blev udviklet og brugt i Okinawa, Japan. Nunchaku er et simpelt våben bestående af to mellem lange pinde forbundet med enten en snor eller kæde, derfor også kaldet ''chainstick''

Nunchaku var i mange år relativt ukendt i den vestlige verden og var mest set i den Japanske kultur. Dog blev Nunchaku i morderne tid moderniseret af den fantastiske kampsports mogul Bruce Lee og blev endnu engang ekstremt populariseret i tegneserien Teenage Mutant Ninja Turtles hvor skildpade broderen Michaelangelo viste sine evner med Nunchuks!

Nunchaku er hyppigt brugt i kampsport såsom Karate og Kobudo men de færreste mestre kunsten at udnytte Nuchaku's fulde potentiale. De kræver ekstrem dedikation og et utal af timer i praktisk brug.

Der er flere teorier omkring Nunchakus oprindelse og opfindelse. Men især en teori er mest populær blandt historikere, så lad os i første omgang holde udgangspunkt i den til andet er bevist.
Grunden til at Nunchaku først blev udnyttet som kampvåben ses fra den tid de Japanske krigsherrer invaderet Okinawa og forbød bruget af konventionelle våben for den generelle befolkning. Derfor tyede befolkningen til opfindsomhed og valgte derfor at kampgøre bl.a. landbrugs værktøj. Og under denne tid så flere moderne kampsports våben lyset for første gang heriblandt Nunchaku som originalt blev brugt til at tærske ris. Her valgte man i Karate og Kobudo at indoktrinere træning med disse våben.

Nunchakus ses i flere variationer og designs. Dog er den mest velkendte faktisk den kinesiske version, den kinesiske Nuchaku ses med runde håndtag og kæde til at sammenkoble. Den Japanske model havde oktagonale håndtag for at øge slagkraften og firmindske træfpunktet - lidt ligesom når man slår med knoerne i stedet for fladen.

Tommelfinger reglen for en optimal Nunchaku variere også en smule. Dog er de gældende regler typisk at håndtagene skal være lange nok til at give optimal beskyttelse af underarmene og kæden skal være tilpas lang til at kunne ligges over håndryggen og håndtagene peger lodret mod jorden.

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev