8 kantet nunchaku

449,00 DKK

Kvalitets 8 kantet nunchaku lavet af to ottekantede stykker træ (8 sider) holdt sammen med en stålkæde.

Nunchakuen er et meget effektivt våben hvis man ved, hvordan man håndterer det. Oprindelsen af nunchaku er ikke klart fastslået. Den blev meget brugt i Japan, men kunne stamme fra Kina (hvor den kaldes "Suang Jie Gun" eller "Er Jie Gun"). Det er Bruce Lee's foretrukne våben, som i høj grad har populariseret brugen af det.

Denne kugleleje nunchaku er lavet af to ottekantede stykker træ (8 sider) holdt sammen med en stålkæde.
Ideel til folk med et højt teknisk niveau.Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev