Blodkapsler i gelatine.

Kapslerne er fyldt med pulver, der blandes med spyt, hvilket resultere i vellignende og realistisk blod.

74,95 DKK

Collodium Remover er et opløsningsmiddel designet til at nedbryde og fjerne collodion fra huden

94,95 DKK

Collodium er det perfekte produkt til, at opnå en dramatisk og realistisk effekt, det kan anvendes til at skabe realistiske ar, sår og meget mere.

169,00 DKK

Teaterblod lavet på majsstivelse giver dig et hyperrealistisk resultat, det ligner rigtigt blod både i farve og konsistens

Pris fra
89,00 DKK

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev