Sai
Nobullets tilbyder et bredt udvalg af alt fra billige trænings Sai til eksklusive Sai!
Har du et ønske til en speciel Sai, så tøv ikke med at kontakte os på mail: info@nobullets.dk - Vi kan speciel fremstille Sai efter ønske.








Kort Om Sai
Sai er et traditionelt asiatisk nærkampsvåben, som bliver brugt til at stikke og blokere modgående angreb. Våbenet er oftest set i Ninjutsu, samt også kobudo, dog er våbnene også ofte brugt i traditionel kinesisk kampsport.
Våbenet er ofte opbygget af tre spidser, en midter spids, og to mindre spidser som går ud fra siden, som altså er brugt til at blokere angreb. Der er mange forskellige slags spidse, med mange forskellige funktioner, som bliver brugt til angreb og blokering.
Sai er oftest brugt parvis med en Sai til hver hånd. Teknikkerne til at mestre Sai er mange da grebs mulighederne er mange og alt i alt er Sai et multifunktions våben der er ekstremt dødeligt samt utroligt brugbar i defensive situationer.
Sai Historie
Historien om Sai er lang og udefinerbar. Inden Sai'ens popularisering i Okinawa, Japan området er tidlige tegn på brug af Sai set i en variation af asiatiske lande herunder Indien, Malaysia, Indonesien og Kina. Dog blev Sai først officielt inkorporeret som en del af kampsports universet omkring 1200 E.kr.
Det siges at Sai dog blev opfundet for første gang i Indien og spredte sig til verdenen igennem Hinduisme og Buddhisme.
Dele På Sai Og Deres Navne
Tsuka: Er selve håndtaget på Sai og er oftest indpakket i skridsikre og ergonomiske materialer såsom læder eller tæt bundet snor.
Tsukagashira: Er bunden af ''Tsuka'' som er håndgrebet.
Moto: Er center punktet på Sai der er hvor midter spidsen og de to side spidser mødes. Hernede ses det stærkeste punkt på Sai og er hvor fastlåsning af modstanderens våben foregår.
Monouchi: Er løbet på midter spidsen. Sai ses både med kanten og rund ''Monouchi''
Saki: Er selve spidsen på midter spidsen ''Monouchi'' Denne er oftest slebet helt spids og bruges som den offensive del af Sai til at stikke.
Yoku: Er de løbende til de to side spidser. Variationer af vinkel samt længderetning er set på disse. Men dog oftest i en bue til længderetningen af ''Monouchi''