Oplev ærefuld krigskunst med vores fortryllende Samurai sæt, inklusiv Katana, Wakizashi og Tanto - smedet af kulstofstål og udstillet i ægte træskeder. Træd ind i samuraikulturens tidløse historie og tilføj et strejf af majestætisk elegance til dit hjem.

799,00 DKK

Sæt bestående af en Katana, en Wakizashi og en Tanto monteret i Shirasaya. Disse er japanske våben brugt af samurai og udgør Daishō af den traditionelle samurai 

3.599,00 DKK

Denne Tanto lavet i ét stykke (Full Tang-konstruktion), har en buet Maru-slebet klinge med en central Fuller (Bohi), et sort nylonflettet håndtag med gulddekoration, en fint bearbejdet stålskærm (Tsuba) og en smuk sort lakeret skede (Saya) med nylonsnore.

1.699,00 DKK

Flot klassisk Tanto udført med mange flotte detaljer. Lavet i en traditionel smedje, der er specialiseret i fremstilling af japanske våben af ​​høj kvalitet og et eksklusivt design.

1.299,00 DKK

Medium carbon 1045 stål (0,45 % carbon) klinger har en relativt fleksibel klinge, ideel til skæreøvelser og kan tage tunge slag uden at gå i stykker. Klingen sløves dog hurtigere sammenlignet med et 1065-stål med højt kulstofindhold (0,65 % kulstof).

1.199,00 DKK

Denne tanto er lavet i en traditionel smedje, der er specialiseret i fremstilling af japanske våben af ​​høj kvalitet og et eksklusivt design.

1.199,00 DKK

Kort om Tanto kniven.

 

Tanto kniven er definerbart faktisk en dolk men er dog brugt som en kniv selvom den direkte oversættelse af ''Tanto'' er kort sværd.
Tanto kniven blev som udgangspunkt båret af samuraier men i sjældne tilfælde blev en mindre version kaldet en Kaiken båret af den almene borger.

Tanto kniven blev fremstillet i æstetiske og flotte designs og dette er stadigt gældende den dag i dag hvor Tanto på sin vis nok mere er kendt som en taktisk kniv.

Med en spændene, lang historie er Tanto kniven en utroligt fed kniv der står utroligt godt i samlingen!

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev