Bushido Yukiko

1.199,00 DKK

Denne tanto er lavet i en traditionel smedje, der er specialiseret i fremstilling af japanske våben af ​​høj kvalitet og et eksklusivt design.

Tanto er en japansk kniv, der bruges af samurai. Det er et enægget våben med en klingestørrelse på mindre end 30 cm uden at tage Habaki i betragtning.
Hvis vi opdeler udtrykket "Tanto", har vi grupperingen af ​​2 ord:

"tan" : kort
"til" : katana, klinge
Denne tanto er lavet i en traditionel smedje, der er specialiseret i fremstilling af japanske våben af ​​høj kvalitet og et eksklusivt design.

Denne Tanto er en Hamidashi (tanto uden vagt). Den har et skarpt blad (Maru) lige med en central fulder (Bohi) og en Hamon, et hvidt flettet håndtag (Tsuka) dekoreret indvendigt med guld Komainus (Guardian Lions fra japansk kultur), en guldbeskytter (Tsuba) og en smuk hvid lakeret træskede (Saya).

Medium carbon 1045 stål (0,45 % carbon) klinger har en relativt fleksibel klinge, ideel til skæreøvelser og kan tage tunge slag uden at gå i stykker. Klingen sløves dog hurtigere sammenlignet med et 1065-stål med højt kulstofindhold (0,65 % kulstof).

1045 stålet er det mest almindelige stål, der bruges i bestik, fordi det er et godt kompromis mellem hårdhed og fleksibilitet og er let at slibe. Glem ikke at passe på dit våben ved at oliere klingen for at undgå rust.

"Yukiko" betyder "Snebarn" på japansk.

Egenskaber :

Blade (Maru):

Tanto med slebet klinge og fyldigere (Bohi)
Klingesammensætning: Mellem kulstofstål (1045)
Bladlængde (med Habaki): 33 cm
Bladlængde (uden Habaki): 30,5 cm
Klingebredde: 3,2 cm
Bladtykkelse: 0,7 cm
Håndtag (Tsuka) og beskyttelse (Tsuba):

Håndtagslængde: 17 cm
Beskyttelsesmål: 7,5 x 3 x 0,4 cm
Skede (Saya):

Skedemål: 36,5 x 4,5 x 2,5 cm
Skedevægt: 0,13 kg
Samlede dimensioner (længde og vægt):

Længde på tanto (med skede): 53,5 cm
Længde på tanto (uden skede): 50,5 cm
Kun tantoens vægt: 0,52 kg
Samlet vægt af våben (våben og skede): 0,64 kg

KRÆVER SELVFØLGELIG BLANKVÅBEN TILLADELSE - SPØRG OS OM HJÆLP

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev