Macheter kræver ikke våbentilladelse, når de benyttes til almindelige anerkendelsesværdige formål, Feks. Er den meget velegnet til haven.

Er Macheten udelukkende til dekorationsformål, - kræver macheten en blankvåbentilladelse.

Hårdkogt, benhård og super kickass Machete til den ultimative zombie undergang!

399,00 DKK

Badass, hårdkogt, kvalitets Machete fra WithArmour!

559,00 DKK

Blackfield Pirate Machete er din kompakte, pålidelige følgesvend til udendørs eventyr. Med førsteklasses klinge, fingerudskæringer og praktisk øje til sikkerhedsstroppen - ideel til campister og vandrere.

419,00 DKK

Opdag kraften i Machete Haller Black Small - din trofaste følgesvend til udendørs eventyr. Kompakt, robust og pålidelig, klar til at tackle enhver udfordring.

299,00 DKK

Flot, ergonomisk, kvalitets Machete i 420 rustfrit stål. 

399,00 DKK

Fed, praktisk Machete i god kvalitet.

499,00 DKK

Super fed anderledes Machete. Fedt design, med den praktiske sav på oversiden.

499,00 DKK

Utrolig holdbar, kvalitets Machete produceret i carbon stål.

549,00 DKK

420 rustfrit stål Machete. Billig, kvalitets Machete 

399,00 DKK

Super fed Gurkha Machete i Zombie Apocalypse tema. Utroligt fed og specielt æstetisk!

399,00 DKK

Flot, stærk og kraftfuld blackcoatet Gurkha Machete fra WithArmour.

399,00 DKK

Utrolig fed og anderledes ''tactical'' Machete fra BlackField 

589,00 DKK

Blackfield Hammer Machete er en kraftig, taktisk Machete der står i et hårdført design. Produceret i stærke materialer og super praktisk!

739,00 DKK

Kompakt, front-heavy, kvalitets Machete Fra Blackfield i den velkendte Kukri form.

439,00 DKK

Oplev Machete Haller Black - den ultimative udendørs ledsager. Med robust konstruktion, non-slip håndtag og praktisk opbevaring, er den perfekt til enhver opgave under dine eventyr.

399,00 DKK

WithArmour Pro Master Machete er en moderne fortolkning af den legendariske amerikanske machete fra Anden Verdenskrig. Perfekt til skovarbejde og taktiske operationer, med robust konstruktion og ergonomisk design.

399,00 DKK

Machete - Formål og Historie

 

Macheten har siden sin opfindelse tjent mange formål, på både godt og ondt. Mest brugt som et redskab til at nedskære vegetation i naturen, er Macheten et fantastisk redskab. 

Machetens funktion fungere på sin vis ret tæt på det af øksen. Machetens fordel ligger i det lange, tynde blad der muliggøre rydning af et større felt af vegetation, og er derfor ekstremt populær til brug i jungle miljøer, og lignende steder med ekstrem vækst af mindre former for natur, såsom buske, og beplantning.

Udover det, er Macheten også et brugbart haveredskab. En kvalitets Machete med et nysleben blad, fungere exceptionelt godt til fjernelse/rydning af mindre grene, og kan i mange tilfælde være mindre bøvlet end en grensaks, ved korrekt og forsvarlige brug.

Macheten kræver ikke våbentilladelse da den modsat sabler, sværd og andet er set som et haveredskab. Dvs. at en Machete er købt med et anerkendelsesværdigt formål. NoBullets anbefaler selvfølgeligt forsvarligt brug, da en Machete er et farligt redskab der kan forsage stor skade!

Machetens popularitet fik sit helt store frembrud omkring år. 1845. Da det amerikanske firma og øksefabrikant Collins Company fra Collinsville, Connecticut begyndte at masse producere Macheten til det latin amerikanske marked. Men har sidenhen mistet titlen til Columbia, der den dag i dag er den lokation, der producere flest macheter.

Macheten er den dag i dag, et af de mest solgte redskaber fra blankvåbens verdenen grundet det simple design og dets store brugbarhed.

Udseendet på Macheten variere selvfølgeligt meget fra producent til producent, og fra model til model, men den generelle klassificering for en Machete er et blad fra 30 - 45 cm med en tykkelse der normalt ikke overstiger 3 mm.

 

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev