Super fede pusterør - vælg mellem forskellige modeller og længder. Super fed Gadget til sommerhuset mm.

Dette pusterør har en samlet længde på ca 112cm kan nemt skilles ad i to dele og kan dermed transporteres optimalt eller bruges som et mindre pusterør

129,00 DKK

Dette pusterør har en samlet længde på ca 155cm kan nemt skilles ad i to dele og kan dermed transporteres optimalt eller bruges som et mindre pusterør.

149,00 DKK

Dette pusterør har en samlet længde på ca 75cm kan nemt skilles ad i to dele og kan dermed transporteres optimalt eller bruges som et mindre pusterør

119,00 DKK

Mundstykke pusterør - passer til alle modeller

15,00 DKK

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev