Her finder du et håndplukket sortiment af Nobullets kastestjerner

Stålspilkort med udskæring af spar es - Disse kort er meget lette og er perfekte til hurtige kast, når man praktiserer kunsten at kaste kort,

69,00 DKK

Sæt med 4 stk Ninja kasteknive. 4 designs med en vægt på 20 til 30 gr. Polypropylene plast

249,00 DKK

Sæt med 55 spillekort til leg & kast - Kun få behersker kunsten at kaste kort. Vælg mellem guld og sølv.

Sæt med 3 gummi 4 spidset Ninja stjerner. Ideel til Ninjutsu Ninja træning.

149,00 DKK

Sæt med 3 gummi 5 spidse Ninja stjerner. Øvelse gør mester :) Man bliver faktisk hurtigt bedre til at kaste stjernerne.

149,00 DKK

Flot kastestjerne ned 4 spidser i æske - Shuriken er et traditionelt japansk kastevåben, der bruges i shurikenjutsu.

 

299,00 DKK

Flot kastestjerne ned 4 spidser i æske - Shuriken er et traditionelt japansk kastevåben, der bruges i shurikenjutsu.

 

299,00 DKK

Shuriken / Kastestjerne

 

De flest husker nok Samuraien for de ikoniske Samuraisværd/Katana. Men Samuraier var de mest sofistikeret krigsmestre i deres tid og havde et stort arsenal af dødelige, effektive og kompliceret våben. Herunder Shuriken også kendt som kastestjernen.

Shuriken / Kastestjernen var oftest lavet af genbrugsmetal eller andet affald der kunne bruges effektivt og balanceret ved kast.

 

Shuriken / Kaststjernens brug i kamp

 

Shuriken blev oprindeligt ikke brugt som et dødeligt våben som det ellers tit er vist i film dog blev de mere brugt til distrahering eller for at gøre en fjende ukampdygtig med skade af F.eks. Øjne, ansigt, hænder, og skridtet som tit var blottet legemer der ikke var beskyttet af rustning.

Inden sværd kamp kastede samuraien hurtigt sine Shuriken / Kastestjerner for at distrahere fjenden eller skade dem for at give en kort tidshorisont hvor samuraien kunne levere et endegyldigt og dødeligt sving med sin Katana eller Wakizashi.

Ligeledes kunne Shuriken også bruges som en undvigelses manøvre. Hvis Samuraien blev jagtet eller hurtigt skulle trække sig fra den egentlige kamp. At blive ramt med en Shuriken i sin tid var en forvirrende og uforudsigelig oplevelse der oftest havde fjenden kortvarigt i tvivl om hvad der var hændt.  

Oftest brugte Samuraien også Shuriken til forgiftningsformål ved at svøbe sin Shuriken med giftige stoffer der kunne dræbe over tid eller lamme fjenden med hallucinerende eller dødelige gifte.

Shuriken kan og blev også brugt til større distraherende formål. Det blev oftest gjort ved at svøbe Shuriken i stof hældt med brandfarlige væsker. Disse brændende Shuriken blev da kastede på strå hytter eller andre ting der nemt kunne brænde for at distrahere massen.

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev