Ninja kasteknive

Populær
249,00 DKK

Sæt med 4 stk Ninja kasteknive. 4 designs med en vægt på 20 til 30 gr. Polypropylene plast

Et sæt på fire plastiske Ninja Throwing Darts, der er perfekte til kampsportkunstnere til at udvikle deres kastekompetencer, mens de reducerer skadesniveauet for dig, din træningspartner eller andet udstyr under denne type praksis.
Fire forskellige kniv-design er inkluderet, med vægte, der varierer mellem 20 og 30 g. Lavet af en næsten uknuselig polypropylenplast, der er let at tørre ren før og efter brug.

4 stk Ninja kasteknive

Ubrydelig Polypropylene plastik

Reducerer risiko for skader

Til udvikling af dine kasteskills

Hygiejnisk - let at tørre af før og efter træning

4 forskellige designs

Længde 20 cm pr stk

Vægt 20 - 30 gr pr stk

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev