Nobullets har et stort udvalg i LARP våben til live rollespil mm.

Mange af de våben vi har på siden er håndmalet. Der kan derfor være forskel på farverne fra våben til våben.

 

Dette bedst sælgende Ready For Battle Sword Fighter er et rigt udseende fantasysværd af mellemstørrelse.

359,00 DKK

En lille dagger der kan sidde gemt i bæltet som nødvåben hvis du taber dit sværd eller din økse under kamp. Must have.

309,00 DKK

Oprust dit arsenal med dette udsøgte sværd, udført i høj-kvalitets latex, og vær parat til spændende rollespilseventyr. Gør dig klar til at imponere dine kammerater og erobre de mest udfordrende missioner med vores Wakizashi rollespilssværd ved din side!

389,00 DKK

Dette bedst sælgende Ready-For-Battle Chai Sword er et robust dobbeltkantet skæreblad med en v-formet tværskærm.

359,00 DKK

Dette bedst sælgende Ready For Battle Sword er et effektivt fantasy-sværd af mellemstørrelse.

359,00 DKK

Spartan Dagger er et 45 cm latexvåben, der er værdig til den store krigerkultur i græsk historie. Bladet på 28 cm er dobbeltkantet og tungere mod spidsen for at give den mere effektiv skærekraft.

309,00 DKK

Lækker Ready-For-Battle Dagger i bedste kvalitet - 40 cm med 26 cm blad.

279,00 DKK

Reparationslim til vedligeholdelse af Live Action-rollespils våben og udstyr dækket med latex og eller lak.

79,00 DKK

Lille Potion Flaske, er en lille neutral glasflaske med en gummiprop. Denne flaske er en perfekt beholder til ekstrakter, parfume, potions eller andre magiske væsker.

9,00 DKK

Hellfire er et mellemlangt sværd designet som en del af Orc Universe-samlingen.

679,00 DKK

Woodsman Throwing Axe er et latex-kastevåben inspireret af den tidlige migrationsperiode

159,00 DKK

Protection Gel bruges til vedligeholdelse af rollespil våben og udstyr dækket med latex og / eller lak for maskimal holdbarhed.

69,00 DKK

Battleworn Celtic Leaf Sword 60 cm er et latex-hybrid sværd inspireret af de keltiske stammer fra den tidlige historie.

579,00 DKK

Slip din indre kriger løs, med dette flotte 85 cm Viking Sword. Sværdet er prydet med runiske detaljer på grebet og hyperrealistiske detaljer på klingen, der får sværdet til at se slidt og brutalt ud.

619,00 DKK

70 cm Cavalier Sword er et mellemlangt RFB sværd, inspireret af 1600-tallets kavalier.

 

 

449,00 DKK

Gør dig klar til at opleve den perfekte kombination af kvalitet, slidstyrke og detaljedybde med vores en af vores farvoritter: Adventurer Sword! Dette sværd er ikke blot et våben, det er et kunstværk - håndmalet med omhu og kærlighed.

459,00 DKK

Noble Sword er et langsværd med et karakteristisk udseende. 110 cm med et slankt dobbeltkantet blad.

649,00 DKK

Ranger Knife Coreless - med et pragmatisk og imponerende look. Samlet længde på 32 cm

Sledge Hammer er et 92 cm langt latexvåben, der er effektivt mod både zombier og brutale raiders.

599,00 DKK

Grib dette himmelske våben og gør dig klar til at udføre en skæbnesvanger mission i kampen mellem det guddommelige og det dæmoniske! Der er intet stærkere værktøj end vores Angelic Sword til at føre dig til sejr og ære i kampen mod det onde!

449,00 DKK

Nobullets er stolte af at præsentere et flot udvalg af billige, top kvalitets rollespilsvåben, LARP våben og latex våben!

Sandheden er jo at man kan være nok så episk og dygtig en kriger, men uden sin hoftebåret følgesvend, kan livet på slagmarken ende ud i tragiske hændelser. Derfor tilbyder Nobullets.dk et bredt udvalg af flotte, detaljeret, kvalitets rollespilsvåben til at guide dig igennem horder af fjender, der uden tvivl, vil stå i vejen for din fremmarch mod sejr!

Live rollespil er en fantastisk måde at stimulere sanserne. Motionen ved at løbe igennem fjendens frontlinje, reflekserne når man står i en hårdfør 1 til 1 kamp med en fjende, strategi når man sammen med sin alliance ligger den bedst mulige kamp strategiske plan, hukommelsen når den faste strategi er lagt og skal eksekveres og sidst men ikke mindst alt det kreative det kræver! For en ting er at være årvågen, atletisk, klog og strategisk. Noget andet er at skabe frygt i fjendens øjne med ens fantastiske sammensætning af veludført udrustning, skræmmer efter mange slag på frontlinjen og sidst men ikke mindst det våben man inden længe nedlægger sin fjende med!

Nobullets Rollespilsvåben

 

Udover vores rollespilsvåbens fantastiske kvalitet og gode pris, så er en stor del af dem håndmalet fra fabrikanten hvilket gør de fleste af vores rollespilsvåben unikke fra hinanden selv ved køb af samme model!
De specielle kreative designs på vores store sortiment af rollespilsvåben gør det også nemt at skabe sig sit eget udtryk og image.

 

Vi er utroligt glade for at du er havnet hos Nobullets.dk og det glæder os at du er frisk på at tage et magisk dyk ned i vores rollespilsvåben og vi hører hjertens gerne fra dig hvis du ligger inde med et spørgsmål på mail: Info@Nobullets.dk

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev