Denne kraftfulde 35 cm tryllestav har en træstang, der hjælper med at kanalisere din magi og fokusere din ødelæggelse.

Necromancer magisk stav er lavet af lakeret træ og polyurethanskum. Selve håndtaget er et støbt skum, der glider på en brun pind.

Mystic Wand har en bøjelig kerne, fuldt belagt med PU-materiale, der er meget detaljeret og håndmalet.

Med et meget detaljeret, håndmalet greb og lakeret træ, der kan adskilles fra hinanden, er der en høj grad af detaljer til stede.

Enhver troldmand ville glæde sig over at eje sådan en stærk relikvie. Denne tryllestav på 35 cm er lavet til ødelæggelse og har evnen til at gøre det.

Fafnir var en ulykkelig og grådig drage fra den nordiske mytologi, der beskyttede sin skat og forgiftede landet.

Flotte spiralformede gyldne vinstokke og prægede detaljer. I slutningen af tryllestaven sikrer en gylden vinstok en realistisk lilla ædelsten.

Grebet af polyurethanskum er håndmalet og meget detaljeret og passer perfekt over en lakeret træstav. 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev