Necromancer - Wand - 33 cm

189,00 DKK

Necromancer magisk stav er lavet af lakeret træ og polyurethanskum. Selve håndtaget er et støbt skum, der glider på en brun pind.

Necromancer magisk stav er lavet af lakeret træ og polyurethanskum. Selve håndtaget er et støbt skum, der glider på en brun pind, der sidder 15 cm ind i skumærmet. Din hånd skal føle sig godt tilpas omkring skumærmets spiralformede ergonomiske form, og der er et nubbet greb til en ideel fingerstøtte. 


Disse stilfulde tryllestave kræver meget lidt vedligeholdelse og er perfekte til LARP eller cosplay. Grebet af polyurethanskum er håndmalet og meget detaljeret og passer perfekt over en lakeret træstav. Træet og grebet kan adskilles og kan udskiftes mellem andre


Necromancy betragtes typisk som en mørk magi og kan bruges til at skabe udøde håndlangere eller rejse dine egne venner fra de døde.
Mange troldmænd fra fantasy-fiktion, som i Harry Potter-serien, kræver tryllestave for at udføre deres magi.

Produktinformation:

- Grebslængde: 6 cm

- Totallængde: 33 cm

- Vægt: 32 g

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev