Rapier Napoleon - Dekorativt sværd med en klinge lavet af støbt metal.

119,00 DKK

Klingen er lavet af rustfrit stål. Samlet længde 19 cm

49,00 DKK

Den sortbelagte klinge er lavet af 420 rustfrit stål. Håndtaget er pakket ind med læderskiver. Nylonskede medfølger.

399,00 DKK

Tag en utrolig rejse ind i Shinigami-verdenen og oplev den frygtindgydende styrke af Nozarashi - Zaraki Kenpachis ikoniske zanpakuto fra den episke anime-serie Bleach! Forkæl dig selv med en legendarisk replika-katana der med garanti sætter gang i samtalen om den utrolige fortælling.

379,00 DKK

Denne kavaleri sabel blev brugt i den amerikanske borgerkrig, der brød ud i 1861.

489,00 DKK

El Cid (Rodrigo Díaz de Vivar) var en ridder i det 11. århundrede og blev en spansk nationalhelt.

259,00 DKK

Miniature sværd romersk - Klingen er lavet af rustfrit stål.

49,00 DKK

Drøm dig ind i Naruto-universet med vores storslåede replica af Kusanagi, det legendariske katana, der hører til Sasuke fra den elskede anime-serie. Når du oplever dette vidunder, vil tiden stå stille, og du vil forstå, at du ikke kun har fået et sværd - du har grebet fat i sjælen af en helt.

319,00 DKK

Smukt formet af kulstofstål og indhyllet i en dyb sortlakeret saya af træ. Med Wado Ichi Monji, kan du blive ejer af den fysiske manifestation af elegance, ære og respekt. Tilføj dette udsøgte sværd til din samling og vær en del af den tidløse tradition og æstetik, som samuraikulturen repræsenterer

449,00 DKK

Den sortbelagte klinge er lavet af 420 rustfrit stål. Grebet af gummieret plast ligger sikkert i hånden på grund af den stærke fingerrille og tommelfingerstøtte.

349,00 DKK

Håndtaget har sorte fløjlsindlæg, skeden er beklædt med syntetisk læder og klingen er lavet af 420 rustfrit stål.

329,00 DKK

Løvehovedsabel kort - Håndtagsdelene er lavet af messing med læderindpakning.

599,00 DKK

Miniature sværd Roland - Klingen er lavet af rustfrit stål.

49,00 DKK

Tag en rejse tilbage i tiden med vores utrolige Sandai Kitetsu replica - en tro kopi af det berømte katana fra anime-serien "One Piece". Dette ikoniske sværd har en mørk og mystisk historie, der vil fange din fantasi og gøre dig til en ægte samurai i dit eget hjem.

449,00 DKK

Det korte sværd er et dekorativt sværd og et must have for fans af middelalderen. Klingen er lavet af 420 rustfrit stål.

439,00 DKK

Miniature sværd - Klingen er lavet af rustfrit stål.

 

49,00 DKK

Flot Wushu sværd med let flexibel klinge (Pu Tong Jian) vælg mellem 70 og 90cm klinge.

Klingen er lavet af rustfrit stål. Totallængde 21,5 cm

49,00 DKK

Smukt og top detaljeret udstillings katana i udsøgt design. Perfekt til at tilføje en autentisk æstetik til din samling. Bestil nu og oplev den ærefrygtindgydende japanske krigerånd

479,00 DKK

Dette imponerende sværd, håndlavet af GuJianXuan Forge, er en hyldest til kinesisk kultur. Med et "Hajhud" effekt hvid skede og dekorative detaljer i Zamak-zink, forener det æstetik og funktionalitet perfekt.

899,00 DKK

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev