Libussa - Wand - 33 cm

189,00 DKK

Med et meget detaljeret, håndmalet greb og lakeret træ, der kan adskilles fra hinanden, er der en høj grad af detaljer til stede.

Med et meget detaljeret, håndmalet greb og lakeret træ, der kan adskilles fra hinanden, er der en høj grad af detaljer til stede og mange muligheder for tilpasning er mulige.
Tryllestave med samme mål  kan udveksles mellem hinanden for at skabe den nøjagtige type tryllestav, du leder efter. Dette betyder, at hvis du har købt to tryllestave, har du i alt 4 forskellige variationer til rådighed.


Tryllestave fra fantasy-fiktion som Harry Potter fungerer som inspiration for disse tryllestave.
Magic Wands dukker op i mange forskellige former for fiktion som et redskab til troldmænd eller som kraftfulde redskaber til masseødelæggelse.

 

Produktinformation:

- Grebslængde: 7,5 cm

- Totallængde: 33 cm

- Vægt: 32 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev