Enchanter - Wand - 35 cm

189,00 DKK

Flotte spiralformede gyldne vinstokke og prægede detaljer. I slutningen af tryllestaven sikrer en gylden vinstok en realistisk lilla ædelsten.

Flotte spiralformede gyldne vinstokke og prægede detaljer. I slutningen af tryllestaven sikrer en gylden vinstok en realistisk lilla ædelsten. 

Grebet af polyurethanskum er håndmalet og meget detaljeret og passer perfekt over en lakeret træstav. 


Fottryllelser er magiske trylleformularer, der bruges af magiske væsener, der ofte forårsager en slags charme eller fortryllelse.
Mange troldmænd fra fantasy-fiktion, som i Harry Potter-serien, kræver tryllestave for at udføre deres magi.

 

Produktinformation:

- Grebslængde: 10,5 cm

- Totallængde: 35 cm

- Vægt: 27 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev