Faust - Wand - 35 cm

189,00 DKK

Enhver troldmand ville glæde sig over at eje sådan en stærk relikvie. Denne tryllestav på 35 cm er lavet til ødelæggelse og har evnen til at gøre det.

Enhver troldmand ville glæde sig over at eje sådan en stærk relikvie. Denne tryllestav på 35 cm er lavet til ødelæggelse og har evnen til at gøre det.

Det fint detaljerede polyurethangreb er tilfredsstillende at holde på, når du udøver din magi. Den rigt detaljerede dragehoved vil helt sikkert imponere og slå frygt til dine fjender. Denne tryllestav har en træspids, der kan fjernes og ændres efter behov eller udskiftes i henhold til guidenes vidensniveau.

 

Produktinformation:

- Grebslængde: 8,5 cm

- Hovedlængde: 15 cm

- Totallængde: 35 cm

- Vægt: 57 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev