Teaterblod

Pris fra
89,00 DKK

Teaterblod lavet på majsstivelse giver dig et hyperrealistisk resultat, det ligner rigtigt blod både i farve og konsistens

Skab realistiske sår eller dramatiske effekter ved at påføre dette falske blod med lethed. Det er alsidigt og nemt at bruge – blot påfør det med en børste eller svamp. Fra ansigt til krop, dette blod er din nøgle til at få dine kreationer til at skinne.

Ikke alene er det sikkert at anvende på huden, men også til at plette bandager eller rekvisitter, og se dem forvandles til noget skræmmende! Når du er færdig, er det nemt at fjerne. Effektblodet er vandopløseligt og vaskes let af med mild sæbe og varmt vand. Giv dine makeup- og kostumekreationer det autentiske touch med vores Effektblod! Køb det nu og lad din blodige kreativitet flyde frit.

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev