Octagonal Natural Nunchaku

249,00 DKK

Denne nunchaku er lavet af naturligt træ med en ottekantet form. Oplev vores store udvalg af nunchakus til din træning! Super flot model.

Denne nunchaku er lavet af naturligt træ med en ottekantet form. Oplev vores store udvalg af nunchakus til din træning! Super flot model


Nunchaku med ottekantet form i lyst lakeret træ
Samlet længde: 71 cm
Diameter: 3 cm
Vægt: 290 g
Længde af sektionen (hver): 30 cm
Tilslutningstype: reb
Tilslutningslængde: 11 cm
Farve: lyst træ

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev