Kansa Nunchaku Skum og Træ

Populær
349,00 DKK

Top nunchaku fra Kansa - Kansa er et berømt Nunchaku-mærke i Kina. Dette er en model med træsektioner omviklet med skum til beskyttelse, 

Kansa er et berømt Nunchaku-mærke i Kina. Dette er en model med træsektioner omviklet med skum til beskyttelse, kæde er fastgjort til rør med en lejeanordning.

Relativt tung for en skumnunchaku med 215gr, det er et godt valg som et mellemtrin mellem skumnunchaku og stålnunchaku.

Her er et meget effektivt våben, når man ved, hvordan man bruger det..

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev