God skum nunchaku

199,00 DKK

God skum nunchaku med kæde - 30cm  - 210gram - Træn som Bruce Lee :)

Her er et meget effektivt våben, når du ved, hvordan du bruger det ... Oprindelsen til nunchaku er omstridt, men vi ved, at det blev brugt i Japan, men det kan komme fra Kina (hvor det hedder «suang jie gun» eller «Er jie gun»).

Det bliver meget populært, da Bruce Lee brugte det i sine film. Pas på, for det kan være skadeligt for begyndere .... 

 

30cm  - 210gram

Diameter 3cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev