2 Farvet Skumnunchaku Shuang Jie Gun

249,00 DKK

Relativt let skum Nunchaku 185 g. Denne model er rettet mod folk på et begynderniveau, der ønsker at træne med en skumnunchaku, før de går til hård model nunchaku.

Let skumnunchaku til begynderen der føler sig klar til at kaste sig ud i at mestre Nunchaku. Denne Nunchaku har et flot design der gør denne model super attraktiv og æstetisk trods sin skarpe pris! Gribeenden står er en skrigende gul farve der gør det nemt at holde øje med positionen af skæfterne i svingning. Den øvre ende er sort og har en flot detaljeret model af en drage på! Skæfterne er forbundet med snor og gør derfor denne begynder Nunchaku utrolig sikker og let at øve sig med!

- Diameter: 3 cm

- Skæftelængde: 30 cm

- Sammenkobling: Snor

- Sammenkoblingslængde: 10 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev