Demon Slayer Giyu

439,00 DKK

Dette er en replica af sværdet af Giyu Tomioka, våbenpartneren til Tanjiro Kamado, som er hovedpersonen i anime'en "Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba".

Dette er en replica af sværdet af Giyu Tomioka, våbenpartneren til Tanjiro Kamado, som er hovedpersonen i anime'en "Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba".
I serien bruger Tanjiro dette sværd, der kæmper mod dæmoner, de skabninger, som hans familie engang tog fra ham, og som han nu modigt forsvarer menneskeheden imod.
Klingen er lavet af kulstofstål medfølgende plastik saya.

Bladmateriale: Kulstofstål
Håndtag Materiale: Træ / Syntetisk
Skede: Syntetisk
Håndtagslængde: 28,5 cm
Bladlængde: 68 cm
Totallængde (uden kappe): 96,5 cm
Totallængde (med kappe): 104 cm
Vægt (uden kappe): 680 g

''Køb af dette våben kræver Blankvåbentilladelse''

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev