Bill's katana - Hattori Hanzo

569,00 DKK

Ønsker du at blive en del af Quentin Tarantinos intense og spændende univers? Så grib chancen og lad dig betage af den frygtindgydende skønhed: Bill's Katana. Et smukt og elegant sværd der emmer af død og ødelæggelse.

Tag et dødbringende skridt ind i Quentin Tarantinos blodsprøjtende univers med vores gennemførte og hyperrealistiske replika af Bills katana fra de ikoniske Kill Bill-film! Dette frygtindgydende sværd er en tro kopi af det berygtede Hattori Hanzo-våben, smedet af mesteren selv - Hattori Hanzo, "Manden fra Okinawa," kendt for at mestre kunsten med japansk stål.

Klingen er udført i rustfrit 420-stål og fremstår utroligt imponerende, men pas på - selvom katanaen ikke er skarpsleben, er kissaki (spidsen af sværdet), er stadig spids, så behandl det med samme respekt, som Hattori Hanzo gjorde i smedjen.

Den metalbeklædte skede (saya) med kunststof for er ikke kun en elegant indpakning, men en iskold kiste, der gemmer på et værktøj til ødelæggelse. Skæftet (tsuka) er udsmykket med imiteret skind, der gør oplevelsen af udsøgt kvalitet endnu mere autentisk.

Den vikling, der omgiver skæftet (tsuka-ito), er lavet af imiteret læder og symboliserer blodsporene fra utallige kampe. Dette er ikke et sværd for æstetik, men et trofæ af vold og vrede.

Som en hån mod de faldne fjender tilføjer vi en træstander til dette sværd, så du kan udstille det med stolthed og fremvise dets frygtindgydende præstationer.

For fans af Kill Bill-filmene er dette et symbol på hævn og ødelæggelse. Med vores Bills katana får du en uhyggelig autentisk oplevelse, der vil vække skræk i sjælen og bringe Hattori Hanzos mesterværk ind i dit hjem.

Tag det skræmmende skridt ind i den brutalitet og vold af Kill Bill-verdenen med vores replika af Bills katana. Oplev den japanske stålkunsts rå magt og føj dette dødbringende våben til din samling!

 

Produktdetaljer:

  • Længde i alt: ca. 100 cm
  • Klinge: 69 cm

Hvis du ønsker at udsmykke dit hjem med et smukt våben der står som lysende symbol på den episke kulturarv, som Tarantino står for; kræver det en våbentilladelse - vi hjælper gerne så du nemt og lovligt kan tilføje dette sværd til din samling

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev