Bleach ''Nozarashi'' Katana

379,00 DKK

Tag en utrolig rejse ind i Shinigami-verdenen og oplev den frygtindgydende styrke af Nozarashi - Zaraki Kenpachis ikoniske zanpakuto fra den episke anime-serie Bleach! Forkæl dig selv med en legendarisk replika-katana der med garanti sætter gang i samtalen om den utrolige fortælling.

Dyk ned i Shinigami-verdenen med vores enestående replika af "Nozarashi" katanaen fra anime-serien "Bleach"! Dette majestætiske sværd er en nøje konstrueret tro kopi af det ikoniske våben, som Zaraki Kenpachi-

"Nozarashi" er en af de mest frygtindgydende zanpakuto'er i Soul Society og er blevet berømt for sin uovertrufne styrke og ødelæggelsespotentiale. Vores replika fanger hver eneste detalje af det originale sværd, lige fra bladets smukke detaljerede design, lavet af kulstofstål til håndtagets unikke design, der kombinerer træ og imiteret rokkeskind.

Nozarashi er kendt for sin evne til at forstærke Zaraki Kenpachis allerede utrolige styrke, hvilket gør ham til en frygtindgydende modstander for enhver fjende. I kamp bruger Zaraki Kenpachi sin zanpakuto med fuld kraft og uden frygt, hvilket gør ham til en uovervindelig modstander.

Vores replika af "Nozarashi" katanaen er mere end bare en udstillingsgenstand - det er en portal Bleach-universet og Zaraki Kenpachis frygtløse natur og kampånd. Med dette sværd i hånden vil du føle dig som en ægte shinigami, klar til at beskytte Soul Society mod enhver trussel.

 

Produktdetaljer:

  • Bladlængde: 68 cm
  • Totallængde (uden kappe): 103 cm
  • Totallængde (med kappe): 110 cm
  • Vægt (uden skede): 740 g

Bemærk: Denne katana kræver en gyldig våbentilladelse og er udelukkende til udstillingsbrug. Udforsk magien af dette mesterværk! Vi hjælper naturligvis med våbentilladelsen, så du sikkert og lovligt kan opleve Nozarashi-sværdets dyder i dit eget hjem.

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev