Footman Tower Shield - L

1.459,00 DKK

Tower Shield er et kiteformet latexskjold, der oprindeligt er inspireret af grækerne. Stort skjold på 120x60cm !

Tower Shield er et kiteformet latexskjold, der oprindeligt er inspireret af grækerne. Design med en håndmalet trælook og dekorativ metalkant, dette skjold vil helt sikkert imponere dine medkrigere på slagmarken.

Bær dette Footman Tower Shield styret med venstre hånd ved brug af to alsidige læderarmbånd på bagsiden. 

 

Produktinformation: 

- Størrelse: 120x60 cm

- Størrelsesvariation: L

- Grebslængde: 33,5 cm

- Grebsbredde: 40 cm

- Vægt: 2090 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev