Marauder Kite Shield - L

1.269,00 DKK

Lavet af slidstærkt skum med lukket celle og overtrukket med latex, dette skjold er mere end klar til LARP-kamp. Skulptureret og håndmalet med realistiske detaljer som ridser og indhak.

Lavet af slidstærkt skum med lukket celle og overtrukket med latex, dette skjold er mere end klar til LARP-kamp. Skulptureret og håndmalet med realistiske detaljer som ridser og indhak, dette skjold har en mørk mat metallisk finish og metallisk trim med nitter. Et kors vises i midten. Bevar dit greb om dette vilde skjold med tri-position greb og justerbare spænderemme, der findes på indersiden.


Også kaldet et "drage" skjold, oprindeligt fra det 10.-12. Århundrede.
Associeret med normannerne, som var de første til at bruge denne stil af skjold bredt.

 

Produktinformation:

- Størrelse: 90x60 cm

- Størrelsesvariation: L

- Grebslængde: 37 cm

- Grebsbredde: 37 cm

- Vægt: 1610 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev