Ready For Battle Kite Shield - M

449,00 DKK

Kite Shield er et halvt buet, drageskjold inspireret af normannere fra 10. til 12. århundrede. Med en trætekstur, passer dette skjold perfekt i hænderne på en eventyrer eller infanterist.

Kite Shield er et halvt buet, drageskjold inspireret af normannere fra 10. til 12. århundrede. Med en trætekstur, passer dette skjold perfekt i hænderne på en eventyrer eller infanterist. Mens designet er simpelt, er dette Kite Skjold tidløst og klassisk og kan passe til næsten ethvert LARP-spil, du kan finde.

Også kaldet et "drage" skjold, oprindeligt fra det 10.-12. Århundrede
Tilknyttet normannerne, som var de første til at bruge denne skjoldstil bredt

 

Produktinformation:

- Størrelse: 60x36 cm

- Størrelsesvariation: M

- Grebslængde: 32 cm

- Grebsbredde: 16 cm

- Vægt: 710 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev