Ready For Battle Buckler - S

359,00 DKK

Buckler er et lille, alsidigt latexskjold inspireret af dygtige sværdkæmpere gennem historien. Denne 36 cm runde skjold har et neutralt design, der passer til mange karaktertyper.

Buckler er et lille, alsidigt latexskjold inspireret af dygtige sværdkæmpere gennem historien. Denne 36 cm runde skjold har et neutralt design, der passer til mange karaktertyper, formet og malet til at ligne træ omkranset med strålende, skinnende jern.

Brug denne RFB Buckler venstrehåndet ved brug af to lærredsarmbånd på bagsiden.


Oprindeligt udviklet til Bucellarii, personlige hære af rige jordejere i det sene romerske imperium.
Særligt populær blandt letbenede krigere under renæssancen og barokens epoker.

 

Produktinformation:

- Størrelse: 36 cm

- Størrelsesvariation: S

- Grebslængde: 17 cm

- Grebsbredde: 17 cm

- Vægt: 175 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev