Gobbo Shield - M

819,00 DKK

Gobbo Shield er et let, fladt latexskjold med detaljer i træ og stål. Ø55cm. 1300 gram.

Gobbo Shield er et let, fladt latexskjold med detaljer i træ og stål. Skjoldet er formet som en aftagende halvmåne med en håndmalet stålkant, skjoldcenter og maltesisk kors.
Detaljerede messingstifter fastgør metallet til en træbase, struktureret og malet til at ligne realistisk træ.

 Forsvar dig mod dine fjender og gør dette Gobbo Shield til en del af din kampstil.

Rund træstil blev overvejende brugt i den tidlige europæiske middelalder ved hjælp af let, ikke-splintrende træ såsom gran.

 

Produktinformation:

- Størrelse: 55 cm

- Størrelsesvariation: M

- Grebslængde: 34 cm

- Grebsbredde: 12,5 cm

- Vægt: 1430 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev