Orc Waanaz Shield - M

899,00 DKK

Ork Waanaz Shield er et rustikt latexskjold designet til at være en del af Orc-samlingen. Dette skjold er håndmalet og modelleret til at ligne planker af træ.

Ork Waanaz Shield er et rustikt latexskjold designet til at være en del af Orc-samlingen. Dette skjold er håndmalet og modelleret til at ligne planker af træ, der er blevet passet sammen ved hjælp af reb og tunge bolte, hvilket giver det et groft udseende, som du forventer af orc-varer.

Ork Waanaz Shield bruges med venstre hånd ved brug af to læderarmsremme på bagsiden.

De tidligste referencer til orker findes i gammelengelsk og angelsaksisk kilder, såsom i Beowulf og i italienske folkeeventyr fra det 16. århundrede.
Selve ordet stammer fra det latinske ord Orcus, som var navnet på den romerske gudes død.
J.R.R. Tolkiens 20. århundrede The Lord of the Rings-serien beskriver orker som brutale, aggressive væsener med smag for menneskekød.
Tolkiens skrifter påvirkede mange rollespil og ses nu i sådanne spil som Dungeons and Dragons, Warhammer og Warcraft.

 

Produktinformation:

- Størrelse: 60x66 cm

- Størrelsesvariation: M

- Grebslængde: 16 cm

- Grebsbredde: 32 cm

- Vægt: 2200 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev